Veelgestelde vragen

Webshop

Wat zijn de verzendkosten?


De verzendkosten zijn standaard €4,95 euro. Bij een bedrag van €75,- euro of hoger word je bestelling gratis verzonden.
Wat zijn de levertijden?


Teejays streeft er naar om alle bestellingen (m.u.v. maatwerk) binnen 10 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Voorraadproducten (flashcards en vlaggenlijn) worden 24uur na betaling verzonden en kun je binnen 1-5 werkdagen verwachten.
Kan ik een bestelling retourneren?


Dat kan! Je kunt je bestelling na ontvangst binnen 14 dagen retourneren. Stuur een mail naar teejaysbabyandkids@gmail.com met je ordernummer en de artikelen die je terug wilt sturen. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Het bedrag word na ontvangst teruggestort op je rekening.
Welke betaalmethodes bieden jullie aan?


Je kunt bij ons betalen met iDeal. Voor maatwerkproducten en andere diensten ontvang je een factuur. Deze kun je betalen d.m.v. een bankoverschrijving.
Hebben jullie ook een fysieke winkel?


Nee, Teejays is een online winkel.
Kan ik een behangstaal ontvangen?


Dat kan! Voor 4,95 sturen wij de gewenste staal(tjes) naar je op per post. Stuur even een mailtje of neem contact op via het contactformulier, dan regel ik dit voor je.

Geboortekaartjes

Wat kosten een kaart op maat?


Omdat elke kaart uniek is en de drukkosten afhankelijk zijn van onder andere het aantal, het formaat en de papiersoort is hiervoor geen vaste prijs. Je kunt het beste het contactformulier invullen voor een vrijblijvende offerte op maat.
Kan ik eerst een proefdruk ontvangen?


Ja, dat kan! Wanneer je een kaartje bij mij besteld heb je altijd recht op een proefdruk vooraf. Wil je liever eerst een proefdruk ontvangen voordat je definitief je bestelling plaatst? Dat kan ook! Stuur mij gerust een mailtje als je hier interresse in hebt
Ik weet het geslacht nog niet. Is dat een probleem?


Dit is geen enkel probleem! Wanneer jullie er voor kiezen het geslacht een verrassing te houden tot de bevalling maak ik twee ontwerpen.
Kan ik de enveloppen al eerder krijgen?


Ja, dat kan. Ik kan de enveloppen een aantal weken eerder verzenden zodat jullie ze vast kunnen schrijven.
Wanneer kan ik het best mijn aanvraag indienen?


Het is altijd verstandig om zo vroeg mogelijk contact op te nemen, maar vaak is dit rond de 20 a 30 weken. Ben je hier al voorbij en sta je op knappen? Stuur gerust een mailtje, dan kan ik kijken of ik nog iets voor je kan betekenen.
Hoelang duurt het voor ik mijn geboortekaartje in huis heb?


Een aangepast collectiekaartje kun je na definitief akkoord binnen 1-5 werkdagen ontvangen. Kaartjes met een bijzondere afwerking (bijvoorbeeld foliedruk) vragen doorgaans een langere levertijd dan kaartjes zonder bijzondere afwerking.

Kleur- en stylingadvies

Hoelang duurt het voor ik mijn advies ontvang?


Dat is helemaal afhankelijk van de snelheid in onderlinge communicatie, maar houd rekening met maximaal 2 weken. Je kunt het advies binnen 10 werkdagen na ons gesprek in je mail verwachten.
Moet ik alles nieuw aanschaffen na het advies?


Je hoeft niet alles nieuw aan te schaffen. Het is een advies, dus je beslist met de toegestuurde shoppinglist zelf wat je wel en niet wilt vervangen.
Kan ik een uitgebreider advies krijgen?


Dat kan! Mocht je dit willen dan kun je dit aangeven op het aanvraagformulier. Laat bij opmerkingen je wensen achter, dan ontvang je van mij een offerte op maat met de bijkomende kosten.

GRATIS VERZENDING VOOR BESTELLINGEN BOVEN DE €50,- EURO