top of page

Over Teejays.

Bewuste kinderen, gelukkige levensreis

Vanuit de overtuiging dat ons hart, lichaam en geest onafscheidelijk verbonden zijn willen wij kinderen inspireren, versterken en bemoedigen door bewuste innerlijke groei. Met als grotere visie om de zorgwekkende statistieken over geestelijke gezondheid bij jongeren te veranderen, streven we ernaar om hen gelukkiger, gezonder en veerkrachtiger te leren zijn.

 

Bewuste innerlijke groei is een manier van zijn die kinderen kracht geeft en aanmoedigt in plaats van hen te hinderen of hen te vertellen "realistisch te zijn" of "harder te worden". Een nieuw perspectief en een betere manier van leven die hun in staat stelt heelheid te ervaren in hun leven. Nu en later.

Wij geloven dat zelfliefde en acceptatie de sleutels zijn tot het openen van deuren en het loslaten van lasten. Met slechts een paar minuten per dag kunnen we een verschil maken voor de toekomst.

20230419155623_IMG_5365.jpg
Elise_Photography_Shoot_Teddy_Teejays-8_edited_edited.jpg

Mijn verhaal.

"Jij bent jouw thuis. Jij bent jouw licht."

Als oprichter van Teejays voel ik heel sterk dat het mijn missie is om de wereld te inspireren om innerlijke groei te verweven in de opvoeding van jonge kinderen.

Ik hoop (ouders en) kinderen te inspireren en empoweren om vol vertrouwen en authentiek zichzelf te durven zijn, om zo een positieve invloed te hebben op de wereld om hen heen. Ik geloof dat zelfliefde, acceptatie en innerlijke groei essentiële elementen zijn voor een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van kinderen. Door dankbaarheid, zelfbevestiging, vriendelijkheid en waarden van innerlijke groei bij te brengen, hoop ik kinderen aan te moedigen om een diepere verbinding met zichzelf, anderen en de wereld te creëren.

Mijn grootste wens is een wereld waarin kinderen opgroeien met laagdrempelige maar bewuste innerlijke groei in de wortels van de opvoeding. Samen kunnen we de volgende generatie in staat stellen om het vervulde leven te leiden dat ze verdienen. 

En met dat idee ben ik Teejays gestart.

"Liefde voor zichzelf straalt uit in de liefde
voor het leven
!"

Less is more

Kleine dingen maken het grote verschil.

Onze producten helpen ouders en kinderen om met minimale inspanning het maximale uit zichzelf te halen. Onze eenvoudige en effectieve hulpmiddelen zijn ontworpen om positieve gewoonten te bevorderen zonder jarenlang experimenteren en onderzoek. Meer bereiken met minder inspanning, wij denken dat het kan!

_DSC0056 kopiëren.jpg

1000    producten verkocht

+

Met dank aan al onze geweldige klanten voor de steun en het vertrouwen! Met trots kunnen we delen dat we al meer dan 1000 producten hebben verkocht en hiermee ouders en kinderen hebben kunnen inspireren samen aan een mooiere toekomst te bouwen. Op naar nog meer succes samen!

_DSC0011 kopiëren.jpg

Psychologisch onderbouwd

Onze producten zijn wetenschappelijk onderbouwd met de kennis van kindercoaching en zijn gebaseerd op de principes van positieve psychologie. Het belangrijkste is dat onze eenvoudige tools werken. 

Wij zetten ons in voor een betere toekomst

Wij gaan voor groen! Jij ook?

  Door bewuste keuzes te maken voor onze producten hopen wij bij te kunnen dragen aan een groenere plek voor onszelf en de toekomstige generaties. Laten we met zijn allen de verantwoordelijkheid nemen om goed voor onze gedeelde thuisplaneet te zorgen.

bomen terug planten

gecertificeerd materiaal

eerlijke handel

vrij van dierlijke stoffen

bottom of page